Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Account Manager Buitendienst

Betekent werken voor jou méér dan alleen geld verdienen? En wil jij met jouw toegevoegde waarde impact creëren binnen zowel het bedrijf als de maatschappij? Dan zou je maar zo eens perfect in het team van Gunneman passen! Ons team gaat verder dan het licht, en dat allemaal omdat wij gepassioneerd zijn over techniek en graag een stap verder gaan voor onze klanten. Door onze slimme lichtoplossingen zijn wij in staat om een zinvolle bijdrage te leveren aan een mooiere en veiligere wereld. Benieuwd welke rol jij daarin kan vervullen als account manager buitendienst?  Lees dan hieronder verder.

Hoe ziet jouw rol binnen Gunneman eruit?

Bij ons vervul je als account manager een belangrijke rol in het realiseren van groei! Zowel voor het bedrijf, als voor het team en natuurlijk voor jezelf. Want wij geloven dat deze tijd alle mogelijkheden bieden om jezelf maximaal te kunnen ontwikkelen. Jouw kennis en expertise willen wij de volgende stap zetten en de nummer 1 worden in elke markt die wij bedienen. Dit vul jij zelfstandig in en weet wat nodig is om dit op jouw eigen manier te doen. Hiervoor krijg je ook de vrijheid om initiatief te nemen. Misschien zorgt jouw advies wel voor dé oplossing voor het complexe probleem van de klant.

Zelfstandige en afwisselende baan
met ruimte voor eigen inbreng
Goed salaris, leaseauto
smartphone en laptop
Gedegen inwerkperiode en
trainingsprogramma op maat
Persoonlijk groeiplan om  je
eigen ontwikkeling vorm te geven
Budget voor ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden
25 vakantiedagen 
en ADV-dagen
Gemotiveerd en vakkundig team,
waarbij jij je snel thuis zal voelen

Hoe ziet jouw takenpakket als account manager buitendienst eruit?

We zien en creëren kansen, en zijn niet terughoudend in aanpakken. Hierin ben jij een grote speler, want jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van bestaande klantrelaties. Dat vinden we heel belangrijk bij Gunneman, want wij zetten de klant altijd op 1. Daarnaast ben je gek op prestaties, en vind je het een sport om nieuwe klanten binnen te halen, En als een ware sportman boks je het voor elkaar om duurzame relaties op te bouwen. Jij bent diegene die in de laatste minuut het verschil maakt, door op het juiste moment die afspraak bij de klant te scoren. Als resultaat zit jij met een overheerlijke verse kop koffie met de klant om tafel. Tijdens dat gesprek weet jij, door goed te luisteren en vragen te stellen, de echte behoefte van de klant te doorgronden. Met jouw passie voor techniek en je kennis van zaken geef je zo het beste advies voor de klant en draagt hierbij technische, innovatieve en duurzame oplossingen aan.

Jouw rol kent veel flexibiliteit. Je bent meestal vier dagen per week op pad in de randstad, met jouw leaseauto. Er zijn ergere dingen toch? Zoals het missen van de toppers van de binnendienst. Want doordat zij jou op afstand ondersteunen ben je natuurlijk wel verplicht om die ene dag op kantoor koffie voor het hen te halen ;). Sharon, Inger en Bas zijn de technisch specialisten die jou steeds voorzien van de benodigde kennis en ondersteuning. Daarnaast vertalen ze de door jou opgehaalde klantbehoeften naar maatwerk offertes en helpen mee om de beste adviezen en oplossingen voor de klant te realiseren.

Hoe wij een account manager buitendienst voor ons zien

 • Affiniteit met licht en techniek
 • Leergierig in je vakgebied en wilt hierin de beste zijn
 • Je bent in het bezit van een hbo-diploma
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de richting van accountmanager en/of salesengineer
 • Je woont in de regio Rotterdam, Den Haag, Breda of Utrecht

Welke competenties zijn nodig?

 • Commercieel en resultaatgericht
 • Eigenaarschap 
 • Communicatief sterk en sociaal vaardig
 • Zelfstandig, gestructureerd en planmatig
 • Samenwerken
 • Veranderingsbereid

Heb je nou interesse in deze vacature? Kom dan gerust eens langs om hierover in gesprek te gaan! Toch meer fan van technologie? Dan volstaat een belletje of appje natuurlijk ook. Neem contact op met Erik Spijkerman, directeur Gunneman Group via zijn mobiele nummer +31 6 13 56 88 50, of spijkerman@gunneman.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Bekijk onze geheime vaardigheden!