Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Advies en oplossingen

Advies voor de beste oplossing

Binnen Gunneman streven we ernaar een bijdrage te leveren aan een energie bewustere wereld. Met de ontwikkeling, productie en verkoop van professionele LED verlichtingsoplossingen zetten we onze kennis niet alleen in om prettige werkomgevingen te realiseren, maar ook om zo veel mogelijk mensen te informeren over verlichting. Wij delen graag onze kennis over onder andere: snelle en efficiënte installatie, het creëren van het optimale lichtbeeld, en realiseren van duurzame (slimme) verlichtingsoplossingen.  

Diverse onderzoeken bewijzen dat licht een grote invloed heeft op onze gesteldheid en gezondheid. Door de juiste verlichting zijn mensen alerter, vrolijker, productiever en minder vaak ziek. Met meer dan 65 jaar ervaring zetten wij ons in om met uitstekende verlichting en creatieve oplossingen een fantastische werkomgeving te creëren. Daarnaast dragen wij bij aan een beter milieu door te besparen op energie en onderhoud.

Gunneman gaat voor lange termijnoplossingen die aantoonbare resultaten opleveren voor de klant;

  • Aantoonbare verbetering van lichtkwaliteit
  • Aantoonbare reductie van energie en onderhoudskosten
  • Het vinden van de meest optimale oplossing
 

Ook op het gebied van kosten levert Gunneman de meest optimale oplossing. Wij zetten in snelle en efficiënte installatie en op onderhoudsarme verlichtingsoplossingen. Hierdoor bent u verzekerd van de meest kostenefficiënte oplossing, ook op lange termijn. 

Onderdeel van de Gunneman Group

Gunneman Lighting is onderdeel van de Gunneman Group. Gunneman Group is al ruim 70 jaar actief in de elektrotechnische branche en bestaat naast Lighting uit de divisie; Industrie, Marine en Offshore

Stel uw vraag

Benieuwd naar ons advies en onze oplossingen voor uw specifieke situatie? Vul het contactformulier in. 

Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werken bij Gunneman

Samen werken wij door middel van specialistisch advies, maatwerk oplossingen en topkwaliteit producten iedere dag aan een duurzamere wereld en een veilige werkomgeving voor onze klanten. Stuk voor stuk zijn wij ambitieus en streven wij er naar om marktleider te worden in iedere markt die wij bedienen. Binnen Gunneman krijgen wij alle kansen om onszelf verder te ontwikkelen en om door te groeien binnen het bedrijf.

Wij zijn een kleine organisatie met korte lijnen. We gaan informeel met elkaar om, zijn nuchter, eerlijk en houden van een borreltje op zijn tijd.

Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde vakmensen. Bekijk snel onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar lighting@gunneman.nl 

Hebben wij jou enthousiast gemaakt over werken bij Gunneman?