Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Albert voor 't Hekke, Ondernemer

Na mijn studies Elektrotechniek, Verlichtingskunde en Marketing ben ik ervaring op gaan doen in de verlichtings- en de elektrotechnische markt. In 1997 ben ik bij de Gunneman Group begonnen als commercieel directeur en in 2000 heb ik de onderneming overgenomen. Eerst voor 50 procent en later voor de andere 50 procent. Sinds die tijd ben ik de ondernemer achter de Gunneman Group.

Het allerleukste aan ondernemerschap is de impact die je met je team kunt maken in de markt. Door vanuit onze passie te werken, gaan wij als team er echt voor. Hierdoor zijn we als kleine speler tot grote dingen in staat.

Ik ben ervan overtuigd dat je als ondernemer een doorslaggevende rol kunt spelen bij het aanpakken van maatschappelijke problemen, zoals duurzaamheid en energiebesparing. Die handschoen pak ik graag op.

Door met behulp van led-technologie slimme oplossingen met fantastisch licht te ontwikkelen die echt waarde hebben voor onze klanten, kunnen wij een grote bijdrage leveren aan duurzaamheid en energiebesparing in bedrijfspanden.

Het belangrijkste uitgangspunt is dat we veel meer leveren dan alleen energiebesparing. We willen de werkplek significant verbeteren, waardoor werknemers er met meer plezier en productiever aan de slag kunnen gaan. Daarnaast kijken wij naar het totaalplaatje, zo ondersteunen wij de installateur actief bij een snelle en efficiënte installatie. 

Natuurlijk is onze kernwaarde echt. Wij zijn niet alleen authentiek en oprecht naar onze klanten toe, maar we zijn intern ook eerlijk en oprecht naar elkaar. Dat schept duidelijkheid, verbetert de onderlinge samenwerking en maakt het creëren van echte waarde pas echt bereikbaar.

Dat zie je niet alleen terug in onze kernwaarden, het DNA van ons bedrijf, maar ook in ons team, onze oplossingen en onze manier van werken.

Heb ik je enthousiast gemaakt over werken bij Gunneman Group IMO en denk jij je talenten hier goed in te kunnen zetten? Bekijk dan snel onze vacatures of stuur een open sollicitatie!