Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Bas Deiter, hoofd Logistiek

10 Mei 2010 ben ik in dienst gekomen bij Gunneman in de functie van magazijnmedewerker.

Mijn interesse in Gunneman is gewekt door een vacature in een plaatselijke krant. Na een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek kwam ik er al snel achter dat de compacte organisatie en de informele sfeer mij zeer aansprak.

Door mijn werkervaring in zowel productie als logistieke omgevingen had ik meteen het gevoel een goede aanvulling te zijn voor de organisatie en daardoor al snel mijn functie kon uitbreiden.

Ook de zeer diverse (internationale) communicatie die ik heb met leveranciers en klanten spreekt mij erg aan.

Onze kernwaarde “wij zetten de klant op 1” kan ik dagelijks goed benutten door ervoor te zorgen dat onze klanten hun bestellingen zo snel en goed mogelijk in ontvangst kunnen nemen.

Het meedenken met de klant met betrekking tot speciale / spoed transporten wordt dan ook altijd door de klant gewaardeerd. Uiteraard streven wij hierbij naar optimale klanttevredenheid.

De cultuur en cultuurwaarden van Gunneman sluiten goed aan bij hetgeen ik in mijn privé leven ook belangrijk vind. Mijn opleiding en achtergrond in de techniek en mijn interesse in logistiek hebben eraan bijgedragen dat er een prettige samenwerking is ontstaan met leveranciers en klanten.

Heb ik je enthousiast gemaakt over werken bij Gunneman en denk jij je talenten hier goed in te kunnen zetten? Bekijk dan snel onze vacatures of stuur een open sollicitatie