Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Industrie

Industrie

De industrie krijgt te maken met steeds strengere normen om het energieverbruik in de sector te verlagen. Zo zijn er plannen om ledverlichting te verplichten. Bedrijven in deze sector werken 24/7 in vaak grote en hoge ruimtes. De verlichting staat altijd aan en de vervanging van lampen en/of armaturen is vaak niet gemakkelijk. Deze omstandigheden
vereisen slimme verlichting die een lange tijd mee kan gaan. Bij Gunneman helpen we u met een lichtplan dat automatisch schakelen of dimmen mogelijk maakt. Door een slim lichtsystemen en te kiezen voor ledverlichting reduceert u het energie gebruik. Hiermee bespaart u niet alleen kosten maar helpt u ook het milieu.

Met het lichtplan realiseren wij de juiste hoeveelheid licht met zo min mogelijk armaturen. Hiermee zorgen wij voor een betaalbare, op maat gemaakte oplossing met in de toekomst lagere onderhoudskosten.

Stel uw vraag

Benieuwd naar ons advies en onze oplossingen voor uw specifieke situatie? Vul het contactformulier in. 

Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u direct advies over uw project en onze mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP MET ÉÉN VAN ONZE SPECIALISTEN

Industrie

Wij bieden totaaloplossingen

Naast verlichting biedt Gunneman ook wartels, boxen en noodsignalering aan voor de industrie. Onze producten zijn geschikt voor extreme omstandigheden zoals grote temperatuurverschillen, wind, stof en druk. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan in onze productcatalogus voor meer informatie of neem contact met ons op!

Wij bieden verschillende producten aan van verlichting tot wartels.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan in onze productcatalogus voor meer informatie
of neem contact met ons op!