Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Inger Schuurman, commercieel medewerkster​

Sinds 12 maart j.l. ben ik bij Gunneman in dienst als commercieel medewerkster binnen de afdeling Industry, Marine & Offshore (IMO). Als commercieel medewerkster houd ik mij voornamelijk bezig met het verwerken van de complete verkooporderadministratie en het ondersteunen van de financiële administratie. Deze combinatie functie spreekt mij aan, omdat je afwisselende werkzaamheden op diverse afdelingen krijgt.

Op de eerste werkdag werd ik verwelkomd met een prachtige bos bloemen en gebak. De eerste twee weken heb ik voornamelijk met Sharon meegelopen om inzicht te krijgen in de werkzaamheden en met Dik ter ondersteuning van de financiële administratie. Daarna volgde product trainingen van diverse leveranciers. Deze waren zeer leerzaam. Hierdoor leerde ik de producten beter kennen.

Op de afdeling IMO werken we nauw samen met elkaar. Iedereen is erg behulpzaam en tussen de middag wordt er gezellig samen gewandeld. Zo leer je elkaar buiten de werkzaamheden om ook kennen. Dit vind ik erg fijn en ik voel me gelijk op mijn gemak.

Over een paar maanden hoop ik het orderproces correct en snel te kunnen verwerken, ondersteuning te kunnen bieden aan het offerteproces en de financiële administratie te kunnen ondersteunen, daar waar nodig is.

De uitdaging voor mij is het goed, correct en snel verwerken van het gehele order- en offerteproces, zodat we samen als team mooie projecten voor onze klanten kunnen realiseren.

Heb ik je enthousiast gemaakt over werken bij Gunneman en denk jij je talenten hier goed in te kunnen zetten? Bekijk dan snel onze vacatures of stuur een open sollicitatie