Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

21 feb Wij krijgen kansen

Jeroen Los, accountmanager

Ruim een half jaar geleden ben ik bij Gunneman in dienst gekomen als technical sales engineer. Een nieuwe uitdaging waarbij ik mij voornamelijk bezig hou met technisch advies en relatiebeheer binnen de marine & offshore en industrie. Samen met onze klanten mooie projecten opleveren en daarbij betrokken zijn van ontwerp tot oplevering geeft mij veel voldoening en is een echte uitdaging.

De diversiteit van de functie, de leuke collega’s en de korte lijntjes zorgen ervoor dat ik mij goed thuis voel binnen de organisatie. Ik wil mijzelf de komende jaren dan ook graag verder ontwikkelen binnen mijn huidige functie en hiervoor krijg ik binnen Gunneman voldoende kansen.

Éen van onze kernwaarden “Wij krijgen kansen”, komt wekelijks naar voren. Iedere week heb ik een coachingsgesprek met mijn leidinggevende om te kijken op welke gebieden ik kan groeien en wat daar voor nodig is. Zo zal ik binnenkort een timemanagement training gaan volgen omdat daar voor mij kansen liggen. Zelfontwikkeling is dus erg belangrijk en daar krijg je binnen Gunneman genoeg ruimte voor.

Ben jij net zo enthousiast over werken bij Gunneman Group IMO als onze medewerkers? Bekijk dan snel onze vacatures.