7 jaar garantie op LED en driver!

30 apr 7 jaar garantie op LED en driver!

De garantie die wij verlenen, geldt niet alleen voor de leds, maar ook voor de driver. Wij maken gebruik van TCI drivers, zoals bijvoorbeeld de TCI maxi Jolly 50 LED driver.

7 jaar garantie

De TCI Maxi Jolly 50 LED Driver is is een compacte voeding voor moderne laag voltage LED verlichting tot 50watt. De Maxi Jolly LED Drivers kunnen zowel spanning gestuurde-, als stroom gestuurde verlichting aansturen. Bijkomend voordeel van dit type LED Driver is de mogelijkheid om meerdere LED lampen aan te sturen op slechts 1 driver.

Naast de compacte afmetingen heeft de Maxi Jolly LED Driver een IP20 behuizing en klasse 2 bescherming tegen directe- en indirecte schokken. Standaard heeft de TCI Maxi Jolly 50 LED Driver ingebouwde bescherming tegen oververhitting, kortsluiting, voltage pieken en overbelasting. De TCI Maxi Jolly 50 LED Driver heeft een 1-10V interface en PUSH functie. Daarnaast is het mogelijk met de Maxi Jolly HV Dali 50 om de driver aan te sturen met een DALI Lichtregelsysteem. De driver levert een hoog vermogen, met actieve PFC (Power Factor Correction) en flexibele selectie van de uitgangsstroom.

Dit betekent dus dat u voor het gehele LED armatuur bent verzekerd van 7-jaar zorgeloze verlichting. Mocht in deze periode een armatuur of driver toch defect gaan, wordt deze kosteloos omgeruild voor een nieuwe.

Klik hier voor meer informatie van het LED assortiment met 7-jaar garantie.

Button-productinfo