Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

OEM

Gunneman OEM

Gunneman is specialist op het gebied van industriële behuizingen (junction boxen), kabelwartels en signalering. We kijken mee, denken mee en ontwikkelen samen met onze leveranciers de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Ook als die nog niet bestaat.

Onze kracht ligt in het klantspecifiek ontwikkelen van een compleet geassembleerde behuizing, wartel of signalering. Hierbij kijken we niet alleen naar de gewenste functionaliteit en het ontwerp, maar ook naar de meest efficiënte montagewijze. Dit betekent dat wij ons graag willen verdiepen in uw engineerings- en productieproces, waardoor we net iets verder kunnen meedenken om tot de voor u optimale oplossing te komen.

Wij zijn in vele industrieën actief, zoals bij de (petro)chemie, olie & gas en storage. Onze klanten zijn onder andere machinebouwers, kranenbouwers, OEM-ers, engineeringsbureaus, paneelbouwers en installateurs. 

Hieronder ziet u hoe wij te werk gaan.

Stel uw vraag

Benieuwd naar ons advies en onze oplossingen voor uw specifieke situatie? Vul het contactformulier in. Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u direct advies over uw project en onze mogelijkheden?

NEEm contact op met één van onze specialisten

Een juiste start

Onze werkwijze

Uw junction box moet natuurlijk exact op maat en volgens uw wensen worden samengesteld. Dat snappen wij maar al te goed. Vandaar dat wij eerst goed naar u luisteren om exact uw wensen te kennen. Daarmee gaan we aan de slag en leveren we perfect op tijd de beste kwaliteit. U kunt u blijven concentreren op uw proces en Gunneman zorgt voor de beste afscherming. Nieuwsgierig? Bekijk dan onze werkwijze via onderstaande link.

BUTTON OEM WERKWIJZE

Toepassingen

Ons werkgebied

Gunneman OEM is in vele industrieën actief, zoals bij de (petro)chemie, olie & gas en storage. Onze klanten zijn onder andere machinebouwers, OEM-ers, engineeringsbureaus, paneelbouwers en installateurs.

De producten

Gunneman biedt een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige industriële behuizingen (junction boxen), kabelwartels en signalering met uitstekende een prijs-/kwaliteitsverhouding. Benieuwd naar onze producten? Klik dan op de button voor meer product informatie en praktijkvoorbeelden.