Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Pluimveeslachterij G.P. Remkes B.V

Pluimveeslachterij G.P. Remkes B.V

Plaats: Epe

Aanleiding

De klant paste voorheen altijd RVS316L armaturen toe, maar het type armatuur dat zij toepaste ging uit het assortiment bij de bestaande leverancier. Daarom is Remkes op zoek gegaan naar alternatieven en is zodoende bij onder andere Gunneman terecht gekomen. Remkes was op zoek naar een armatuur dat zeer goed bestand is tegen reiniging met chemicaliën onder hoge druk. Daarnaast moesten de armaturen licht in gewicht zijn, omdat ze aan sandwich panelen moesten worden gemonteerd. Omdat Gunneman een armatuur kon aanbieden volledig volgens de specificaties van de klant (RVS316L armatuur met schuine achterkant (HACCP) + speciaal MARLON FS HARD polycarbonaat diffuser + chemisch bestendige aansluitkabel), met een totaal gewicht van nog geen 4kg en voor een aantrekkelijke prijs, heeft zij voor Gunneman gekozen.

Uitdaging​

De vervangingstijd van de verlichting diende zo kort mogelijk te zijn. De vervanging moest namelijk plaatsvinden binnen een reguliere (al geplande) productiestop. Een extra stop bij een productiebedrijf kost immers veel geld… Daarnaast moesten de armaturen worden gemonteerd aan een plafond met sandwich panelen, dus moesten de armaturen licht zijn, maximaal 3,5kg. Een uitdaging gezien er, vanwege de hygiëne eisen, gewerkt moest worden met RVS316. Een andere eis was dat het onderhoud en de vervanging in de toekomst eenvoudiger moest worden.

Oplossing

Gunneman kon een armatuur aanbieden dat volledig volgens de specificaties van de klant was; (RVS316L armatuur met schuine achterkant (HACCP) + speciaal MARLON FS HARD polycarbonaat diffuser + chemisch bestendige aansluitkabel), met een totaal gewicht van nog geen 4kg en voor een aantrekkelijke prijs. Om de klant te overtuigen van de kwaliteit heeft er eerst een proefopstelling plaatsgevonden. Dit heeft de klant overtuigd om voor Gunneman te kiezen.

Resultaat

Het project is succesvol uitgevoerd door de armaturen te voorzien van kabels met specifieke kabellengtes, afhankelijk van de positie van het armatuur, en door die ook te voorzien van een connector. Het resultaat was dat de vervanging binnen de al geplande productiestop heeft kunnen plaatsvinden en dat
de armaturen bij Remkes in de toekomst eenvoudig onderhouden en vervangen kunnen worden.

Benieuwd wat wij ook voor u kunnen betekenen?