Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Seminar voor installateurs

Dinsdag 27 september

'Succesvol uitfaseren van TL in de industrie'

Seminar ‘Succesvol uitfaseren van TL’

Nog maar even en dan zijn twee belangrijke conventionele lichtbronnen niet langer verkrijgbaar: tl-buizen en compact fluorescentielampen. Dit betekent een uitdaging voor jou als installateur, want ruim 40% van de bestaande lichtbronnen maakt gebruik van deze typen conventionele armaturen. 

Als gevolg van het uitfaseren van deze lichtbronnen, krijg jij als installateur te maken met een stuk meer vervangingsprojecten. Vanzelfsprekend een mooie ontwikkeling, maar ook een die de nodige uitdagingen met zich meebrengt. 
 
In het seminar op dinsdag 27 september bereiden wij je helemaal voor op de uitfasering van deze conventionele lichtbronnen. In iets meer dan 2 uur leggen wij je, samen met aansprekende lichtspecialisten, precies uit hoe je omgaat met de uitdagingen die deze transitie met zich meebrengt en hoe je de kansen die het biedt aangrijpt. Wat zijn de verschillen in lichtbeeld met de huidige armaturen? Hoe ga je om met personeelstekorten? Hoe lever je een toekomstbestendige (slimme) verlichtingsinstallatie op en wat doe je met alle data? 

Wat leer je tijdens het seminar

Ontdek het tijdens een inspirerend Seminar op dinsdag 27 september!

U bent welkom vanaf 14.30 uur in de receptie van hotel Flora Batava in Nieuwersluis, nabij Utrecht. Het hotel is gunstig gelegen, vlak langs de A2, en beschikt over de mogelijkheid om gratis te parkeren. 

Na afloop van het seminar kunt u onder het genot van een hapje en een drankje bijpraten met collega’s! 

Programma

Ontvangst14.30 – 15.00 uur
Opening Erik Spijkerman15.00 – 15.15 uur
Robert Jan Vos15.15 – 16.00 uur
Bert Houdel16.00 – 16.30 uur
Frans Konings16.30 – 17.15 uur
Borrel17.15 – 18.30 uur

Hotel Flora Batava Nieuwersluis

Keynote sprekers

Robert Jan Vos

Onafhankelijk lichtadviseur
Meer over...

Robert Jan Vos

Als Professional Member is hij sinds 2004 stemgerechtigd lid van de internationale beroepsvereniging voor lichtontwerpers: International Association of Lighting Designers (IALD). De ethische code die wordt gehanteerd bij Professional Membership garandeert onafhankelijk functioneren als intermediair voor verlichting. Toekenning van deze titel is een belangrijke internationale erkenning voor creativiteit en deskundigheid als lichtontwerper.

Daarnaast is hij als vrijwilliger actief voor de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV); lid van kernteam Lighting Design, lid van het kernteam Marketing en voorzitter van het expertteam Gedragscode Lichtberekeningen.

Hij heeft als product onafhankelijk ontwerper aansprekende projecten gerealiseerd waarbij samengewerkt is met (interieur)architecten, kunstenaars, (licht)ontwerpers, opdrachtgevers, installatie-adviseurs en aannemers. 

specialist sammode verlichting

Bert Houdel

Industrieel lichtadviseur
Gunneman

Bert Houdel

Bert Houdel is al ruim 20 jaar actief binnen Gunneman. Als industrieel lichtadviseur kent hij ondertussen alle ins en outs van verlichting. 

Dankzij zijn jarenlange ervaring en intensieve contact met installateurs, eindklanten, leveranciers en andere partijen weet Bert als geen ander wat er speelt in de markt en wat er nodig is om succesvol en rekening houdend met de personeelstekorten succesvol de overstap te maken naar LED. 

Frans Konings

Founder & CCO
Ysmart

Frans Konings

Frans Konings is ondernemer en maakt de smart wereld tastbaar met zijn bedrijf Ysmart – Connected by Passion.

Of het nu gaat om industrie, kantoren, logistieke hallen, zorgcentra of scholen, samen met zijn collega’s adviseert, ontwerpt, programmeert en verbind hij met smart oplossingen.

In deze sessie deelt hij waarom smart zo geweldig is en daagt hij uit om niet te wachten, maar voorop te lopen.

Denk bij het maken van plannen groot. Denk bij het boeken van vooruitgang klein.

Kortom; doe concrete ideeën op om smart vanaf morgen al toe te passen.

Wat ga je ontdekken?

Meer over Smart Lighting, de communicatie tussen verschillende systemen en IoT

Als installateur krijg je de komende jaren steeds meer te maken met Internet of Things (IoT). Internet of Things kent voor de klant immers een aantal grote voordelen op het gebied van dataverzameling, automatisering en aansturing. 

De toepassing van IoT levert niet alleen de klant veel voordelen op, ook jou als installateur levert het aanzienlijke voordelen op. Toepassing van IoT zorgt er namelijk voor dat je de relatie met de klant na de implementatie in stand houdt. Daarnaast zorgt het voor een doorlopende inkomstenstroom.

Smart Lighting zal een belangrijke schakel worden in de IoT systemen. Verlichting hangt immers overal en kan zodoende goed worden ingezet voor onder andere asset tracking. 

In dit Webinar leer je meer over wat je moet weten wanneer je als installateur met Smart Lighting, het koppelen van de verschillende systemen en IoT te maken krijgt!

Raak geïnspireerd, gemotiveerd & pak de voorlopersrol.

De toepassing van Smart Lighting staat, zeker in de industrie nog in de kinderschoenen. De vraag naar slimme verlichtingsoplossingen is bij de eindgebruikers nog beperkt en veel installateurs hebben nog maar beperkte kennis over de verschillende systemen. Gezien de verwachte groei het ideale moment om kennis op te doen, zodat jij een voorlopersrol hebt in de markt wanneer de groei een vlucht neemt!

Waarom aansluiten bij het Webinar?

Kennis opdoen

Het Webinar is de ultieme mogelijkheid om binnen 30 minuten jouw kennis over IoT en Smart Lighting te vergroten.

Up-to-date blijven

In het Webinar bespreken we de laatste ontwikkelingen op het gebied van IoT en Smart Lighting. Zo houd je je kennis up-to-date en weet je welke ontwikkelingen er bezig zijn en nog gaan komen.

Inspiratie opdoen

Gedurende het Webinar kun je inspiratie op doen voor toekomstige verlichtingsprojecten. We geven je de handvaten om te herkennen welk project geschikt is voor het toepassen van slimmer verlichting.

Voorlopen in de markt

Door jouw kennis van IoT en Smart Lighting te vergroten kun je een voorlopersrol in de markt bemachtigen. Op die manier ben je een belangrijke partij op het gebied van IoT wanneer iedereen het toepast.

Klaar om je aan te melden?

Het Webinar start over:

Dagen
Uur
Minuten

Schrijf je nu in om voor de start al je vragen te kunnen stellen!

Wat zeggen eerdere deelnemers?

Je aanvraag kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw a.u.b.
Je aanmelding is succesvol verstuurd. Je ontvangt binnen enkele minuten de bevestiging per mail.

Schrijf je in voor het Seminar