Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Seminar ‘TITEL’ 

Ondertitel

Voor installateurs

Inmiddels is de verlichtingssector massaal over op ledverlichting. Omdat ledverlichting vooral ook elektronica is, opent dit de deuren naar slimme toepassingen: Smart Lighting. Al deze nieuwe toepassingen bieden niet alleen kansen voor installateurs, maar vragen ook om nieuwe kennis en inzichten.

In dit Webinar gaan we samen met expert Marnix Kuling dieper in op Smart Lighting, het keuzeproces, het koppelen van verschillende systemen en op IoT.

Ontdek het in een inspirerende 30 minuten durende sessie!

Donderdag 23 september 12.00 uur

Dagen
Uur
Minuten

Presentator

Bert Houdel

Industrieel lichtadviseur
Gunneman

Gastspreker

Marnix Kuling

Expert op het gebied van Smart Lighting en IoT
Bureau FRANKEN

Wat ga je ontdekken?

Meer over Smart Lighting, de communicatie tussen verschillende systemen en IoT

Als installateur krijg je de komende jaren steeds meer te maken met Internet of Things (IoT). Internet of Things kent voor de klant immers een aantal grote voordelen op het gebied van dataverzameling, automatisering en aansturing. 

De toepassing van IoT levert niet alleen de klant veel voordelen op, ook jou als installateur levert het aanzienlijke voordelen op. Toepassing van IoT zorgt er namelijk voor dat je de relatie met de klant na de implementatie in stand houdt. Daarnaast zorgt het voor een doorlopende inkomstenstroom.

Smart Lighting zal een belangrijke schakel worden in de IoT systemen. Verlichting hangt immers overal en kan zodoende goed worden ingezet voor onder andere asset tracking. 

In dit Webinar leer je meer over wat je moet weten wanneer je als installateur met Smart Lighting, het koppelen van de verschillende systemen en IoT te maken krijgt!

Raak geïnspireerd, gemotiveerd & pak de voorlopersrol.

De toepassing van Smart Lighting staat, zeker in de industrie nog in de kinderschoenen. De vraag naar slimme verlichtingsoplossingen is bij de eindgebruikers nog beperkt en veel installateurs hebben nog maar beperkte kennis over de verschillende systemen. Gezien de verwachte groei het ideale moment om kennis op te doen, zodat jij een voorlopersrol hebt in de markt wanneer de groei een vlucht neemt!

Keynote sprekers

Over Bert

Bert Houdel is al ruim 20 jaar actief binnen Gunneman. Als industrieel lichtadviseur kent hij ondertussen alle ins en outs van verlichting. Dankzij zijn intensieve contact met installateurs, eindklanten, leveranciers en andere partijen weet Bert als geen ander wat er speelt in de markt en wat er nodig is om tot de beste oplossing te komen voor iedere situatie. Tijdens de kennissessies deelt Bert deze kennis graag met je! 

Bert Houdel

Industrieel lichtadviseur
Gunneman

Marnix Kuling

Lightdesign & IoT consultant
Bureau FRANKEN

Over Marnix

Marnix is meer dan 25 jaar bezig met het enginerenen ontwerpen van complexe slimme verlichtingsoplossingen. Bij Bureau Franken is hij werkzaam als zelfstandig lichtontwerper en adviseur in draadloze IoT-oplossingen.

Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies tegen welke problemen installateurs aanlopen als het gaat om IoT en Smart Lighting systemen. Tijdens de kennissessie deelt Marnix deze bevindingen graag met je!

 

Waarom aansluiten bij het Webinar?

Kennis opdoen

Het Webinar is de ultieme mogelijkheid om binnen 30 minuten jouw kennis over IoT en Smart Lighting te vergroten.

Up-to-date blijven

In het Webinar bespreken we de laatste ontwikkelingen op het gebied van IoT en Smart Lighting. Zo houd je je kennis up-to-date en weet je welke ontwikkelingen er bezig zijn en nog gaan komen.

Inspiratie opdoen

Gedurende het Webinar kun je inspiratie op doen voor toekomstige verlichtingsprojecten. We geven je de handvaten om te herkennen welk project geschikt is voor het toepassen van slimmer verlichting.

Voorlopen in de markt

Door jouw kennis van IoT en Smart Lighting te vergroten kun je een voorlopersrol in de markt bemachtigen. Op die manier ben je een belangrijke partij op het gebied van IoT wanneer iedereen het toepast.

Klaar om je aan te melden?

Het Webinar start over:

Dagen
Uur
Minuten

Schrijf je nu in om voor de start al je vragen te kunnen stellen!

Wat zeggen eerdere deelnemers?

Je aanvraag kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw a.u.b.
Je aanmelding is succesvol verstuurd. Je ontvangt binnen enkele minuten de bevestiging per mail.

Schrijf je in voor het Seminar