Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Sharon Westemeijer, commercieel medewerkster

Ruim een jaar geleden ben ik bij Gunneman in dienst gekomen als commercieel medewerkster. Een nieuwe uitdaging waarbij ik mij voornamelijk bezig houd met het ondersteunen van de technische adviseurs en klantencontact heb met daarbij alle bijbehorende administratieve verwerkingen/ handelingen binnen de afdeling ‘Marine & Offshore en Industrie’ (IMO).

De uitdaging voor mij is het goed, correct en snel verwerken van het gehele order,- en offerte proces, zodat we samen als ‘Gunneman-team’ mooie projecten met onze klanten kunnen realiseren.

De diversiteit van de functie, die ik zelf omschrijf als een ‘duizendpoot-functie’, de leuke collega’s en de korte lijnen binnen de organisatie zorgen ervoor dat ik mij prettig voel binnen het bedrijf. Ik wil mijzelf de komende jaren dan ook graag verder ontwikkelen binnen mijn huidige functie, om alles nog gestroomlijnder te laten verlopen. Hiervoor krijg ik binnen Gunneman ruim voldoende kansen.

Eén van onze kernwaarden: “Wij krijgen kansen”, komt wekelijks naar voren. Iedere week hebben we een overleg als team, verder heb ik met mijn leidinggevende ook wekelijks een 1-op-1-gesprek om even kort de week door te nemen. Als resultaat van dit wekelijks gesprek ondersteun ik nu ook de boekhouding, omdat hier voor mij nog kansen liggen. Zelfontwikkeling is belangrijk voor mij en daar krijg ik binnen Gunneman genoeg ruimte voor.

Heb ik je enthousiast gemaakt over werken bij Gunneman IMO en denk jij je talenten hier goed in te kunnen zetten? Bekijk dan snel onze vacatures of stuur een open sollicitatie.