Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Stijn Janssen, Marketing specialist

Wij krijgen kansen

Stijn Janssen, Marketing specialist

In 2019 ben ik voor mijn afstudeerstage bij Gunneman Group terecht gekomen. Gedurende de afstudeerperiode heb ik een uitdagend onderzoek uit mogen uitvoeren naar de klantreis in de voedselverwerkende industrie. Binnen Gunneman heb ik alle ruimte en begeleiding gekregen om mijn onderzoek succesvol af te ronden en ondertussen vorm te geven aan de marketingactiviteiten van het bedrijf. 

De uitdagingen op het gebied van automatisering en de modernisering en professionalisering van de marketingafdeling spraken mij ontzettend aan. In combinatie met de informele bedrijfscultuur en het leuke team was dit voor mij het perfecte bedrijf om mijn ambities te verwezenlijken. 

Binnen Gunneman krijg ik sindsdien alle kansen om mijzelf verder te ontwikkelen als marketing specialist. Daarnaast heb ik mijn kennis over techniek de afgelopen periode enorm kunnen vergroten. 

Ik ben ten volle overtuigd van de oplossingen die wij als bedrijf bieden aan de klant. Bij Gunneman kiezen wij niet voor de goedkoopste oplossing qua aanschaf, maar voor de meest economische en duurzame oplossing op lange termijn, voorzien van alle (gewenste) moderne technologie. Dat is een filosofie waar ik totaal achter sta.

 

Onze kernwaarde ‘Wij zetten de klant op 1’ spreekt mij enorm aan. Binnen dat spectrum geef ik op regelmatige basis vorm aan onder andere kennissessies en Whitepapers. De enthousiaste reacties van de doelgroep maken het werk ontzettend leuk.  

Ben jij net zo enthousiast over werken bij Gunneman Group IMO als ik? 

We zijn vrijwel altijd op zoek naar versterking op de marketingafdeling. Bekijk snel onze vacatures.