Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Verlichting voor hoofd technische dienst

Als hoofd technische dienst houd jij je bezig met het werkproces te verbeteren. Deze projecten staan tegenwoordig vaak in het teken van renovatie. Op het gebied van verlichting betekend dat dat je gefaseerd de bestaande Tl-verlichting vervangt door duurzame LED Verlichting. Dat brengt uitdagingen met zich mee, zo geeft LED verlichting bijvoorbeeld een ander lichtbeeld dan Tl verlichting. Alle reden om goed na te denken over de keuze van de verlichting. 

Hoofd technische dienst & duurzaamheid

De facilitaire activiteiten bestaan vooral uit het vaststellen van de gewenste kostenreductie voor FM, het monitoren van financiële prestaties, het doorbelasten van interne kosten en het benchmarken van FM en vastgoedkosten. Bovendien is één van de belangrijkste agendapunten efficiënt en duurzaam inrichten van het gebouw. Duurzaamheid moet strategisch worden ingezet. Een onderdeel van dit proces is monitoren en kosten verlagen. Energiereductie aan de hand van duurzaamheidsdoelstellingen is het op één na hoogst scorende antwoord op de vraag: “Welke inspanningen doe je dit jaar te implementeren om kosten te verlagen?”. De meest voorkomende activiteit onder facility managers is monitoring en reductie energieverbruik en kosten (39,8 %).

Waar moet je op letten bij de overstap op LED?

Bij de overstap naar LED zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Zo veranderd het lichtbeeld ten opzichte van conventionele Tl-verlichting. Dat betekend dat 1 op 1 vervanging niet altijd de beste oplossing is. Je kunt soms immers met minder armaturen dezelfde lichtopbrengst realiseren. Daarmee bespaar je de komende jaren aanzienlijk op de maintenancekosten. 

Wil je efficiënt overstappen op LED verlichting? Bekijk dan eens onze kennissessie over de overstap naar LED!

Ons uitgangspunt is slimme lichtoplossingen met snelle en efficiënte installatie

De belangrijkste ingrediënten van dit concept zijn:

Topkwaliteit producten
Snelle en foutloze installatie
Beste oplossing voor jouw project

De LED armaturen van Gunneman zijn allemaal ‘Made in Europe’ en volledig Europees gecertificeerd, waarbij je dus kan vertrouwen op hoogwaardige kwaliteit. 

Niet alleen bieden wij een breed assortiment LED verlichting, ook maatwerk is mogelijk.

Daarnaast bieden wij 5 tot 10 jaar garantie op onze LED armaturen. Dit betekent dus dat je voor de LED armatuur bent verzekerd van 5 tot 10 jaar zorgeloze verlichting.

Om tot 90% sneller te kunnen installeren, bieden wij de mogelijkheid om de gehele verlichtingsinstallatie stekerbaar aan te leveren. Dit betekent dat alle armaturen zijn voorzien van aansluitkabels en connectoren. Indien gewenst kunnen er verbindingskabels per ruimte worden bijgevoegd, zodat volledig stekerbaar kan worden geïnstalleerd.

Daarnaast kunnen wij de installateur voorzien van zowel een logistiek plan als een montageplan waardoor de installatie snel en efficiënt verloopt. 

We weten als geen ander hoe druk jij het hebt. Verlichting is slechts een klein deel van jouw takenpakket. De installatie of vervanging moet dan ook zo snel en efficiënt mogelijk uitgevoerd worden.  

Wij ondersteunen je over de hele breedte van je verlichtingsproject. We komen, eventueel samen met de installateur, bij je langs om een inventarisatie te maken. Samen met onze jarenlange ervaring en topkwaliteit verlichting maakt dat dat wij u altijd kunnen voorzien van de beste oplossing voor de specifieke situatie.

Samen realiseren we de beste oplossing

Als hoofd technische dienst is verlichting slechts een klein onderdeel van je werk ‘het moet gewoon werken’. Dan snappen wij maar al te goed. Daarom werken we, samen met jou, naar de beste oplossing voor de lange termijn. Goed licht, blije en productieve werknemers en onderhoudsarme armaturen. Dat is waar wij voor staan. 

Benieuwd hoe dat in de praktijk voor jou kan werken? 

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in via onderstaande link of bel ons op +31 (0)38 443 24 18