Persoonlijk advies | Hoogste kwaliteit | Slimme oplossingen

Verlichting voor installateurs

Toegenomen aandacht voor duurzaamheid, energiebesparing en slimme lichtoplossingen en de huidige personeelstekorten hebben ook gevolgen voor jouw rol als moderne installateur. Deze ontwikkelingen zorgen dat je te maken krijgt met veel technologische ontwikkelingen en prijsdruk. Het besef dat het daarom anders moet, is duidelijk. Om jou op weg te helpen naar de duurzaamste verlichtingsoplossing met een snelle efficiënte installatie, hebben wij een nieuw concept ontwikkeld, waardoor moderne installateurs zoals jij, door middel van supersnelle montage en fanatieke ondersteuning hun projecten met minder mensen en met minder kosten winstgevender kunnen uitvoeren en opleveren.

Ons uitgangspunt is slimme lichtoplossingen met snelle en efficiënte installatie

Topkwaliteit producten
Snelle en foutloze installatie
Beste oplossing voor jouw project

De LED armaturen van Gunneman zijn allemaal ‘Made in Europe’ en volledig Europees gecertificeerd, waarbij je dus kan vertrouwen op hoogwaardige kwaliteit. 

Niet alleen bieden wij een breed assortiment LED verlichting, ook maatwerk is mogelijk.

Daarnaast bieden wij 5 tot 10 jaar garantie op onze LED armaturen. Dit betekent dus dat je met onze armaturen bent verzekerd van 5 tot 10 jaar zorgeloze verlichting. 

Om tot 90% sneller te kunnen installeren, bieden wij de mogelijkheid om de gehele verlichtingsinstallatie stekerbaar aan te leveren. Dit betekent dat alle armaturen zijn voorzien van aansluitkabels en connectoren. Indien gewenst kunnen er verbindingskabels per ruimte worden bijgevoegd, zodat volledig stekerbaar kan worden geïnstalleerd.

Daarnaast kunnen wij je voorzien van zowel een logistiek plan als een montageplan waardoor de installatie snel en efficiënt verloopt. 

We weten als geen ander hoe druk jij het hebt. Er komen steeds meer nieuwe projecten bij en het moet ook zo snel en efficiënt mogelijk uitgevoerd worden. Dit kost een hoop tijd en uitzoekwerk. 

Wij ondersteunen je over de hele breedte van je verlichtingsproject. Zo gaan we, indien gewenst, mee met de klant bij de inventarisatie en bij evaluatie en voorzien we je van een logistiek en montageplan. Samen realiseren we de beste oplossing voor de klant, terwijl jij een betere marge overhoudt.

Installateur Support Programma

We willen moderne installateurs, zoals jij helpen om door middel van onze supersnelle montage en fanatieke ondersteuning de projecten met minder mensen en met minder kosten winstgevender te kunnen uitvoeren en opleveren.

Als partner kun je rekenen op:

Samen met jou realiseren we de beste oplossing voor de klant, terwijl jij een betere marge overhoudt door een efficiënte en foutloze installatie. 

Hoe we dat samen kunnen doen? Dat vertellen we je graag aan de hand van een korte presentatie. 

Klik hieronder om een afspraak te maken of chat met één van onze collega’s. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.